sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Vanhojen omenapuiden leikkaukset, toki leikataan kaiken ikäisiä puita ja kaadetaankin, kuten tehdään myös pensasaitojen, nurmikoiden leikkauksia Pirkanmaalla: Ylöjärvi Tampere Pirkkala Nokia Lempäälä Akaa Valkeakoski ymv




Omenapuiden leikkaukset huolella eri näkökulmista tarkastellen pyrkien poistamaan enintään 1/3 osan, vaikka monasti asiakkaat haluavatkin rajumpaa leikkausta. Siitä on vain yleensä raju vesiversojen kasvu juhannukseen mennessä, joten pysytään suosituksissa kun leikataan?

Vanhojen omenapuiden leikkaukset, toki leikataan kaiken ikäisiä puita ja kaadetaankin, kuten tehdään myös pensasaitojen, nurmikoiden leikkauksia Pirkanmaalla: 


Ylöjärvi Tampere Pirkkala Nokia Lempäälä Akaa Valkeakoski etc. Sovitaan sähköpostilla: Aika, paikka, etc, käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus, kuitti tilaussähköpostiinne.
---------------------------------------------------------------------

Tilaukset tiedustelut yhteisen sopimuksen mukaan kun käteinen odottaa sovitusti Sopimusneuvottelut
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

mitä kautta tilausvahvistus, kiitos 

Puhelin: 044-3380291

Kotitalousvähennysmahdollisuus kotitalouksille 

Kuitti sähköpostiinne. Omenapuiden leikkaaja, elvyttäjä, piristäjä ja tarvittaessa kuolinapu toivottomille pihapuillenne, kuusiaidoillenne tmv:lle

Pihapuutarhuri Olavi Tampereelta Talonmiespalvelu@gmail.com

Ensisijassa sähköpostilla kiitos: Osoitteenne, toiveaikanna ja käteisellä hoituu. Pankit rokottavat nykyään pienyrittäjiä kuin rosvot pankkitilin käytöstä ja käteisnostoista. Joten jotta siitä jtkn tekijällekin jää niin suositaan käteismaksuja. Kotitalouksille on helppoa nostaa ilman kuluja käteistä toisin kuin y-tunnuksella oleville.



Isotkin oksat alas ja samalla omenapuun latvusto avarammaksi ilmavammaksi, parempaa satoa jatkossa tämän operaation jäljiltä aurinkoisena päivänä:


Alla video ja kuvia varjon puolella tuijan varjostaman omenapuun leikkauksesta lähemmäs poimintakorkeutta olevaksi. Korkea omenapuu lähinnä roskaa pihan, kun omenat tulevat moskana alas eivätkä ole poimittavissa helpolla, vaan vaativat erillisen poimintalaitteen. 

Hankalasta pitkästä omenapuusta kiva omenapuu etupihalle video alla:



Yllä teleskooppisaha millä pystyy pätkäsemään liikakorkeuksia ja turhaa kasvustoa turvallisesti pois. 

Hankintapaikka Tampereen Uittokaluste ;) Vink.


Kuten näkyy niin ylipitkästä omenapuusta tulee vielä ihan sopiva noukintapuu ensi elokuulle kun pätkäsee turhat liikakasvut pois?












---------------------------
Leikkaustuotosten kuljetukset kierrätykseen eri maksusta tapauskohtaisesti hinnoitellen sen mukaan tarvitaanko kuomullinen peräkärry vai iso siirtolava 





-------

Erilaisia pensaita pensasaitoja voi leikata eri vuodenaikoina:

Myös maanmuokkaukset Tampere Pirkanmaa kauttamme Viking 585 puutarhajyrsimellä. 

Katso blogista paremmin:
------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti